Profiel
 

Missie: "Het verzorgen van transporten en aanvullende logistieke diensten, met als specialisatie wegtransport naar Italië en Spanje. Van der Maat wil daarbij het imago "no nonsens en betrouwbaar" uitdragen en waarmaken".

Van der Maat Logistiek is een middelgroot familiebedrijf opgericht in 1972. Het bedrijf heeft alle kenmerken van een traditioneel transportbedrijf: hoog serviceniveau, flexibel, korte lijnen, snelle antwoorden, aandacht voor opdrachtgever en lading, pro actieve opstelling en een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. 

Het bedrijf heeft sinds de oprichting een gestage groei weten te realiseren en beschikt op dit moment over ca. 40 trucks, allen uitgerust met 
GPS. Van der Maat beschikt over eigen materieel en Nederlandse chauffeurs. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij zeer flexibel zijn in de planning van onze transportopdrachten. Wij bepalen zelf of wij die ene spoedzending voor u ophalen!

Van der Maat Logistiek is in het bezit van het ISO 9001 certificaat en is steeds op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van de dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen. Ons moderne warehouse is gevestigd op het bewaakte industrieterrein Ekkersrijt in Son, vlakbij Eindhoven en heeft een opslagcapaciteit van ca. 10.000 m2.

Het warehouse is 
uitstekend beveiligd middels toegangscontroles, bewegingsmelders en camerabewaking en beschikt over een temperatuurcontrole systeem en pest control.

De ligging is 
strategisch goed en tariefmatig interessant: daar waar een aantal verkeersaders bij elkaar komen en centraal t.o.v. de belangrijke ports van Rotterdam, Antwerpen, Venlo en Ruhr.

No nonsens en betrouwbaar

Vd Maat Logistiek

Vd Maat Transport B.V.

Ekkersrijt 7102

5692 HC Son

Nederland

Tel: +31 (0)499-473023

Fax: +31 (0)499-475709

Email: planning@vdmaat.nl

Uw weg naar Italië en Spanje

Copyright © All Rights Reserved Websitebouwen4you.nl

Profiel

Vd Maat

Diensten

Contact

Info