Internationaal transport

 

Specialisaties: wegtransport naar Italië en Spanje, onze thuismarkten vanaf 1972

Palletgoederen, los verladen goederen, deellading, complete lading, alles is mogelijk! Het verzorgen van allerlei soorten zendingen naar Europese bestemmingen is onze belangrijkste kernactiviteit. We richten ons met name op zendingen vanaf of naar Nederland en de grensgebieden met België en Duitsland. Van der Maat prefereert rechtstreeks vervoer vanaf de verzender naar de ontvanger met een minimum aan overslag om zo de kans op schades en fouten te minimaliseren.  

Modern wagenpark en Nederlandse chauffeurs

Van der Maat beschikt over een modern wagenpark van ca. 40 trucks. Deze trucks kunnen gecombineerd worden met diverse soorten trailers bijvoorbeeld huiftrailers of kastentrailers. Alle trucks zijn uitgerust met GPS zodat wij altijd kunnen checken waar uw lading zich bevind. Onze chauffeurs kennen de weg in Europa en laden uw goederen uiterst professioneel op de trailers.

Afspraak is afspraak, op tijd is op tijd, wij houden u op de hoogte!

Wij staan bekend om onze goede performance. Onze hele organisatie is ingericht  en afgestemd op snelheid  gecombineerd met accuratesse. Wij willen de met U gemaakte afspraken nakomen en doen daar het maximaal mogelijke voor. Zonder bericht verloopt de uitvoering van uw opdracht naar wens. Als er een afwijking geconstateerd wordt brengen wij u op de hoogte. 

Voor vertrekschema's en transitotijden naar Italië en Spanje klik hier

Vd Maat Transport B.V.

Ekkersrijt 7102

5692 HC Son

Nederland

Tel: +31 (0)499-473023

Fax: +31 (0)499-475709

Email: planning@vdmaat.nl

No nonsens en betrouwbaar

Vd Maat Logistiek

Uw weg naar Italië en Spanje

Copyright © All Rights Reserved Websitebouwen4you.nl

Profiel

Vd Maat

Diensten

Contact

Info